جدیرترین اخبار :
  • دبیر دولت طی بخشنامه‌ای صدور هرگونه مقرره توسط دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با مناطق آزاد را منوط به هماهنگی با دبیرخانه شورای عالی نمود‌.
  • مسئولیت روابط عمومی‌ها با توجه به رویکرد وفاق ملی بسیار سنگین‌تر است و مردم همین وفاق را از دستگاه‌ها مطالبه می‌کنند
  • گزارش عملکرد ۹ ماهه منطقه آزاد چابهار
  • آسه آن در تعامل معنادار با همه شرکا از جمله ایران ثابت قدم می ماند
  • شرط توسعه دریا محور مکران، تعامل سازنده با جهان است
عدنان حسینی:

پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی مکران در منطقه آزاد چابهار استانداردسازی شد

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 99/04/17 | تعداد بازید :3888
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پخت ۱۳۰ نوع غذای سنتی منطقه مکران توسط سازمان استانداردسازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار عدنان حسینی افزود: در نشستی با حضور محمد صارمی کارشناس آشپزی و سر داور ملی غذا و کارشناسان بومی و محلی، استاندارد پخت تعداد ۱۳۰ نوع از غذاها، نان‌ها، دسرها، شیرینیجات و ترشی‌های بومی محلی مناطق جنوبی و ساحلی استان جهت معرفی و توسعه گردشگری خلاق غذا تعیین شد.

حسینی اضافه کرد: در این جلسه همچنین غذاهای قدیمی مناطق مختلف بلوچستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: این اقدام سازمان منطقه آزاد چابهار در راستای توسعه برندینگ گردشگری غذا و توسعه کسب‌وکارهای محلی صورت گرفته است.

شایان‌ذکر است به‌زودی اولین کتاب آشپزی غذاهای سنتی مکران چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل